Vein IL Pino di Biserno 2021

43.90
Turvaline tasumine
Image Safe Checkout
  • Tarneaeg: 1-2 tööpäeva
  • Ekspress: 1-3 tundi (Tallinn)
Kategooria:

Kirjeldus

Il Pino di Biserno on suurepärane vein firmalt Campo di Sasso, Tenuta Biserno teine toode. See vein on loodud hoolikalt valitud viinamarjasortide “Cabernet Sauvignon”, “Cabernet Franc”, “Petit Verdot” ja “Merlot” kupaažist. Il Pino di Biserno esimene partii nägi ilmavalgust 2004. aastal ning iga järgneva aastaga on veini kvaliteet oluliselt paranenud. 2021. aastakäik jätkab Il Pino di Biserno maine tõstmist. Sellel veinil on suurepärane joodavus ka noorena ning see võib pudelites valmida ja areneda vähemalt 15 aastat.

Värvus:
Rubiinpunase varjundiga tumepunane vein.

Maitse:
Veini särtsakas maitses ilmnevad metsiku rosmariini, tüümiani ja männipuidu nüansid, mis on oivaliselt tasakaalustatud kõikehõlmava tanniiniga. Järelmaitses on tunda musta kirsi ja maasika varjundeid, mis annavad veinile ainulaadse iseloomu.

Aroom:
Selle veini aroom on külluslik ja elegantne, mustsõstra ja küpsete puuviljade varjundiga, mis tekitab kütkestava ja aromaatse elamuse.

Gastronoomilised kombinatsioonid:
Il Pino di Biserno sobib hästi punase praeliha ja ulukiliha juurde. Selle täieliku potentsiaali avamiseks on soovitatav seda proovida koos lambakarbonaadiga.

Il Pino di Biserno on loodud viinamarjadest, mis on korjatud käsitsi väikestesse kastidesse ja läbinud veinitootmises hoolika valiku vibrolaudade abil. Marjadelt eemaldatakse vars ja neid pressitakse õrnalt. Käärimine toimub roostevabast terasest vaatides 3-4 nädalat temperatuuril 28 °C. Malolaktiline fermentatsioon toimub vaatides (50%) ja roostevabast terasest mahutites (50%). 90% veinist laagerdub 12 kuud uutes ja aastavanustes Prantsuse tammevaatides ning ülejäänud 10% terasvaatides. Pärast villimist laagerdub vein enne turustamist pudelites veel 6 kuud. Soovitatav tund enne serveerimist dekanteerida.

Lisainfo

Bränd

TENUTA CAMPO DI SASSO

Vein

Punane

Regioon

Italy, Tuscany, Toscana IGT

Aasta

2021

Alkoholisisaldus

14,5%

Maht

0.75 L

Suhkur

Kuiv, 1,78 g/l

Viinamari

Cabernet Sauvignon: 35%, Cabernet Franc: 35%, Merlot: 20%, Petit Verdot: 10%

Serveerimistemperatuur

18-20°С

Säilituspotentsiaal

15-20 aastat

Hiljuti vaadatud tooted